×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/November/20181126_nyilt_nap

Oktatás - Nevelés

A Szerencsi Szakképzési Centrum Műszaki és Szolgáltatási Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája november 21-én tartotta meg nyílt napját.

Az érdeklődőket Kovács Julianna, az intézmény igazgatója köszöntötte, majd tájékoztatást adott az iskola képzés-kínálatáról és az itt tanulható szakmákról. Kovács Enikő, a Szerencsi Szakképzési Centrum főigazgatója arról szólt, hogy három édesipari cég együttműködésének köszönhetően édesipari termékgyártó, elektronikai műszerész és gyártósori gépbeállító képzések indulhatnak a Szerencsi Szakképzési Centrumban a 2019/2020-as tanévtől.

Hozzátette: diákok nem döntenek rosszul akkor, ha a szakképzést választják, hiszen egy szakmával a kezükben - az iskola rendszerből kilépve - hamar el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon.

{gallery}cikkek/2018/November/20181126_nyilt_nap{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.