×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Aprilis/20190401_hatartalanul

Oktatás - Nevelés

A Bocskai István Katolikus Gimnázium Határtalanul! című pályázatának keretében az erdélyi Gyulafehérvárról érkeztek tanulók városunkba március 27-én.

A gyulafehérvári Gróf Majláth Gusztáv Károly Római Katolikus Teológiai Líceum diákjait Nyiri Tibor köszöntötte a Polgármesteri Hivatalban, aki beszélt a város múltjáról és jelenéről, majd szerencsi csokoládéval kínálták meg a tanulókat. A vendégek ezt követően látogatást tettek a református templomban, ahol Balázs Pál lelkész sok érdekességet mesélt az épületről.

A szerencsi Kisboldogasszony Római Katolikus Templomban Kocsis Sándor plébános vezette körbe a diákokat. Az egyházi pályára készülő tanulók az orgonát is kipróbálták és énekeltek. A következő napokban sok program várja a diákokat, akik négy napig maradnak városunkban.

{gallery}cikkek/2019/Aprilis/20190401_hatartalanul{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.