×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Aprilis/20190416_ovoda

Oktatás - Nevelés

Leendő elsős tanítók látogattak a helyi általános iskolákból április 15-én a Napsugár Óvodába.

Az esemény célja, hogy a pedagógusok és a gyerekek közelebbről is megismerkedhessenek egymással, kialakuljon egy bizalmi kapocs. A program az iskolák bemutatkozásával kezdődött. Elsőként Ráczné Váradi Éva a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola igazgatója ismertette röviden az intézményt.

Kiemelte, hogy a gyerekeknek rengeteg foglalkozáson lesz lehetőségük részt venni, mint például rajzszakkörökön, táncórákon, és angol órákon. A Bolyai János Katolikus Általános Iskola részéről Visóczki Zsanett és Molnár Ágnes tanítók mutatták be az iskolát, előtérbe állítva a Lego robotikát, sakkpalotát és a nyelvoktatást.

A rövid iskolai ismertetők után a gyerekek is bemutatkoztak a pedagógusoknak, majd óvodai énekekkel kedveskedtek. Az esemény közös tánccal zárult.

{gallery}cikkek/2019/Aprilis/20190416_ovoda{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.