×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Majus/20190516_bolyai_tehetsegnap

Oktatás - Nevelés

Második alkalommal rendezték meg a Bolyai gálát Szerencsen, a katolikus általános iskola szervezésében.

A május 15-ei rendezvényen az intézmény diákjai sokszínű műsorral kedveskedtek a megjelent szülőknek, családtagoknak, érdeklődőknek a Rákóczi-vár színháztermében. Az eseményt Gaszperné Tilman Edina igazgató nyitotta meg, majd Koncz Ferenc országgyűlési képviselő a tehetséggondozás fontosságáról szólt beszédében.

Ezt követően elsőként az iskola irodalmi színpadának diákjai Petőfi Sándor: A helység kalapácsa című művét adták elő. A néptánc és modern-tánc produkciók után átadták a Kalkuttai Szent Teréz díjat. Az elismerést minden évben az iskola kibővített vezetősége ítéli oda egy olyan pedagógusnak, aki munkájával az adott évben a leginkább képviselte Teréz anya értékeit és hozzájárult az iskola diákjainak sokoldalú fejlesztéséhez.

A díjat idén Borsósné Fischinger Henrietta néptánc pedagógus kapta. Az esemény közös énekléssel zárult.

{gallery}cikkek/2019/Majus/20190516_bolyai_tehetsegnap{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.