×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Majus/20190516_bolyai_napok

Oktatás - Nevelés

A Bolyai János Katolikus Általános Iskola, a hagyományokhoz híven idén is Bolyai-napok keretében emlékezett meg az iskola névadójáról május 13 és 17 között.

A programsorozat részeként tehetség napot szerveztek május 15-én pedagógusoknak és szülőknek, aminek keretében az iskolában folyó tehetségfejlesztő munkát mutatták be az érdeklődőknek, valamint gyakorlati feladatokba is bevonták a résztvevőket.

A szakmai előadásokon többek között szó volt a Szent Imre Katolikus Iskolarádiós Hálózattal való együttműködésről, a sávos oktatás múltjáról és jelenéről valamint a LEGO robotikával ismerkedhetett meg közelebbről a hallgatóság. A Bolyai-napok folytatásaként nagyszabású gála műsort is rendez az iskola, ahol közel 300 gyermek áll majd színpadra és mutatja meg tehetségét a közönségnek.

{gallery}cikkek/2019/Majus/20190516_bolyai_napok{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.