×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Junius/20190611_muveszeti_tanevzaro

Oktatás - Nevelés

Tanévzáró ünnepséget tartottak június 11-én délután a Művészeti Iskolában.

Az eseményt Harkályné Kovács Katalin intézményegység-vezető nyitotta meg, aki elmondta, hogy sikeres tanévet zártak. – Az idén is nagyon sok fellépésünk volt. Megyei országos, sőt nemzetközi versenyeken mérettették meg magukat a diákok és szép eredményeket értek el.

Ebben az évben két tanulónk is művészeti irányban tanul tovább: zeneművészeti szakközépiskolában és képzőművészeti iskolában folytatják tanulmányaikat – hangzott el. Ezek mellett fejlesztések zajlottak, hiszen két új tantermet alakítottak ki a Zeneiskolában.

Egy hangszerfelújítási programban is részt vettek, melynek keretében 4,5 millió forint összegben új hangszereket tudtak vásárolni, a régieket pedig felújítani. Kicserélték a néptáncterem padlózatát, a szolfézsteremben pedig projektort szereltek fel. A zenésznövendékek műsora után átadták az év művészetis diákja kitüntetést, melyet Danyikó Dorka kapott. Idén az év tanára díjat Osztás Katalin vehette át, aki a tanév elteltével negyven év után nyugdíjba vonul.

{gallery}cikkek/2019/Junius/20190611_muveszeti_tanevzaro{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.