×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/November/20191113_szalagavato

Oktatás - Nevelés

A Bocskai István Katolikus Gimnázium november 8-án tartotta szalagavató ünnepségét az iskola aulájában.

Az eseményen a diákok énekes, verses műsorát követően Szarvas Péter római katolikus plébános áldotta meg a szalagot, amit ezt követően tűztek fel az osztályfőnökök a végzősöknek. A szalagtűzés után Jakab Tamás az iskola igazgatója szólt a megjelentekhez.

Az intézményvezető köszönetet mondott elsősorban a szülőknek, akik végig kísérték gyermeküket az idáig vezető úton, majd a pedagógusok felé fejezte ki háláját, amiért szakmai tudásukkal segítették a diákokat. Végül a maturandusokat szólította meg az igazgató.

– Mit jelent számotokra a Bocskai szalagja? A legegyszerűbben azt, hogy eljutottatok idáig, függetlenül attól, hogy mennyire volt küzdelmes az utatok-hangzott el. Az ünnepség második felében a végzős osztályok mutatták be az erre az alkalomra betanult táncaikat.

{gallery}cikkek/2019/November/20191113_szalagavato{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.