Oktatás - Nevelés

A Szerencsi Szakképzési Centrum a Szerencsi Tankerületi Központtal közösen rendezett pályaorientációs konferenciát október 17-én a Szerencsi Középiskolai Kollégium konferenciatermében.

Az eseményen beszédet mondott Szabó Árpád tankerületi igazgató, aki köszöntötte a megjelent általános, illetve szakképző iskolák vezetőit és hangsúlyozta a pályaválasztás, a továbbtanulás fontosságát. Ezt követően Bukta Márta főigazgató tartott előadást a Szakképzés 4.0 stratégiáról.

Bukta Márta © Fotó: Szerencsi Szakképzési Centrum

Elhangzott, hogy az új rendszer alapja három pilléren nyugszik, melyek a karrierlehetőség, a vonzó környezet és a naprakész oktatói tudás, valamint bemutatásra kerültek a 2020-tól induló technikumi és szakképző iskolák előnyei. A konferencián a Szerencsi Szakképzési Centrum mind a 7 tagintézménye is bemutatkozási lehetőséget kapott, majd az esemény állófogadással zárult.

A rendezvény a GINOP-6.2.3-17-2017-00034 azonosítószámú A szakképzési intézményrendszer fejlesztése a Szerencsi Szakképzési Centrumban című pályázat részeként valósult meg. (x)

szechenyi szocialis

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.