Oktatás - Nevelés

XVIII. alkalommal rendezték meg az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) által meghirdetett Kerékpáros Iskola Kupa elnevezésű versenyt.

A 19 megye és Budapest legjobbjait 2022. május 17-én Jakabszálláson fogadta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottság csapata. A 20 fiú és 20 lány versenyző Kecskeméten kamatoztathatták forgalomban tudásukat, valamint Jakabszálláson, az Aero Hotelban kialakított ügyességi pályán keltek versenyre. A kétnapos eseményen gyerekek és kísérőik a versenyszámokat követően csapatépítő programokon is részt vettek. A legjobbaknak Óberling József r. ezredes, rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője adta át az elismeréseket. Az országos megmérettetést Arató László r. ezredes, a főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese zárta.

A fiúknál második helyen végzett Sidlovics Milán 7. osztályos tanuló, a lányoknál 13. lett Drozsnyik Anna 8. osztályos diák. Mindkét versenyző a tállyai Zempléni Árpád Általános és Alapfokú Művészeti Iskola tanulója.

(Fotó: police.hu)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.