Oktatás - Nevelés

A Szerencsi Óvoda és Bölcsőde minden évben kiállítást rendez a gyerekeknek. Az intézmény nagy hangsúlyt fektet a hagyományok ápolására, az elmúlt években volt már húsvéti, mese és néprajzi kiállítás is.

Ezen az éven a retró dolgokra, azon belül is főként a játékokra esett a választás. Az óvodapedagógusok és a szülők által összeállított kiállításon volt többek között: pedálos moszkvics autó, „rakéta” porszívó, régi bankjegyek, könyvek és rengeteg játék. A kiállítást a gyerekek a szüleikkel tekintették meg. Nyiri Tibor polgármester is elment az április 28-ai bemutatóra, aki egyben gratulált a színvonalas programhoz.

Madarak és fák napja óvodásokkal

A Szerencsi Óvoda és Bölcsődében hagyománnyá vált, hogy minden évben kiemelt figyelmet fordítanak a Madarak és Fák Napjára. Ezen alkalomból az intézmény Micimackó és Bambi csoport tagjai május 8-9. között a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtárba látogattak, ahol az ott dolgozók meséltek a madarak életéről, szokásairól, táplálkozásukról. A témához kapcsolódva a csöppségek diafilmeket is néztek, és természetesen nem maradhatott el a kézműves foglalkozás sem.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.