×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Januar/20190128_birkozas

Birkózás

Szerencs Város Sportegyesületének birkózó szakosztálya január 26-án rendezett versenyt Bekecsen.

A megmérettetésen a 2009-2013 között született gyermekek léptek szőnyegre. Az eseményt Nyiri Tibor polgármester, az SZVSE elnöke nyitotta meg, aki a sport összetartó erejéről szólt beszédében. A bajnokságon közel 60 gyermek vett részt, akik Kazincbarcikáról, Diósgyőrből, Bekecsről, Berekfürdőről és Szerencsről érkeztek.

– 2017-ben fogalmazódott meg a gondolat, hogy rendszeresen szervezünk majd versenyt a gyermek korosztálynak is, azoknak akik még nem hivatalos versenyzők. A kicsiket fokozatosan kell bevezetni a versenyzés világába, így szerezhetnek rutint, megtudják mit jelent szembekerülni az ellenféllel nem csak az edzésen, hanem versenykörülmények között is. Érezzék azt, hogyan kell szurkolni a másiknak, és ez milyen hangulatot tud teremteni – mondta el érdeklődésünkre Illésy László szakosztályvezető.

A tornán részt vett Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok magyar birkózó, valamint Repka Attila olimpiai bajnok birkózó, edző.

{gallery}cikkek/2019/Januar/20190128_birkozas{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.