×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2020/Augusztus/20200801_sportnap

Sport

A Szerencsi Tatay Zoltán Ifjúsági Sporttelep adott otthont annak a sportnapnak, amit augusztus 1-jén rendeztek meg Szerencs Város Önkormányzata és a miskolci székhelyű Esélyteremtő Nonprofit Kft. közös szervezésében.

Az eseményen Nyiri Tibor polgármester köszöntötte a megjelenteket. Beszédében hangsúlyozta az önkormányzat és az Esélyteremtő Nonprofit Kft. közt kiváló a kapcsolat. A cél az, hogy a feltörekvő generációnak kedvet csináljanak a versenyszerű sportoláshoz, Szerencsen ehhez minden feltétel adott.

A sportnap díszvendége volt Dr. Hegedűs Csaba olimpiai bajnok birkózó, edző, sportvezető és Deák Bárdos Mihály Európa-bajnok magyar birkózó, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Birkózó Szövetség elnöke. Az eseményen sportbemutatókat is tartottak többek között volt labdarúgás, súlyemelés, úszás, kosárlabda, trike, karate, nordic walking, komplex érzékenyítő és integrációs feladatok. Az eseményt néptánc, kutya show és a szerencsi tűzoltók színesítették.

{gallery}cikkek/2020/Augusztus/20200801_sportnap{/gallery}

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.