Sziréna

Egy sofőr áttért a szemközti sávba, majd összeütközött egy vele szemben szabályosan haladó autóval. A közúti közlekedési balesetben öten haltak meg.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása bűntett elkövetésnek gyanúja miatt folytat eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság. Az eljárás adatai alapján 2022. szeptember 6-án 21 óra körül a 37-es számú főúton, Szerencs és Miskolc közötti útszakaszon, a 24. kilométernél egy személygépkocsi 46 éves szerencsi vezetője a megengedett 60 kilométer/órás sebességet jelentősen túllépve átsodródott a szemközti forgalmi sávba. A jármű itt összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő másik autóval, amiben négyen utaztak. A balesetben mindenki az életét veszítette.

(A súlyos balesetben mindenki életét vesztette. Fotó: police.hu)

A balesetet feltételezhetően okozó férfi nem használta a biztonsági övét, illetve a másik autó hátsó ülésén ülő 38 éves bekecsi nő, és a 13 éves megyaszói kislány sem. A tragédiát nem élte túl a kislány 37 éves megyaszói édesapja, és 19 éves alsódobszai rokonuk sem.

A Szerencsi Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a halálos közúti baleset pontos körülményeit.

Korábban írtuk: Öten meghaltak abban a közúti közlekedési balesetben, ami a 37-es számú főúton történt Miskolc és Szerencs között. Az elsődleges adatok szerint 2022. szeptember 6-án, 20 óra 50 perc körül a 37-es számú főút 24. kilométerében, Miskolc és Szerencs közötti útszakaszon két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Az eddig tisztázatlan körülmények miatt bekövetkezett balesetben öten az életüket vesztették. A rendőrség vizsgálja a körülményeket. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a forgalmat Taktaszada, Bekecs és Prügy felé terelték.

(Forrás: police.hu)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.