Sziréna

A rendőrök elfogták azt a két prügyi férfit, akik Borsod-Abaúj-Zemplén megyében új pszichoaktív anyagot árultak – írja a rendőrség.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 43 éves és egy 37 éves prügyi férfival szemben. A megalapozott gyanú szerint a férfiak 2022. szeptember 7-e – azaz elfogásukat – megelőzően Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószernek minősülű anyagot vásároltak, majd adtak el fogyasztóknak.

A rajtaütésben közreműködő „Bükk” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai a férfiak kocsijában 3 kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak. A lefoglalt kábítószergyanús anyagok vizsgálatára a nyomozók igazságügyi vegyész szakértőt rendeltek ki.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőrkapitányság az őrizetbe vett dílerekkel szemben előterjesztést tett letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

Városhatár

Az új esztendő kezdetén Nyiri Tibor Szerencs polgármestere visszatekintett az elmúlt év kihívásokkal teli hónapjaira, értékelte az elvégzett munkát, és szólt a 2023-as év terveiről, céljairól.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.