Ajánló

Megindultak a jelentkezések a nyári táborokba, szálláshelyekre, miután a kormány közzé tette enyhítő intézkedéseit.

A hirtelen roham hatására gyorsan telítődnek a kiadható helyek, de vannak még szabad időpontok nyárra és az őszi időszakra is. A Szerencsi Városüzemeltető Non-Profit Kft., mint üzemeltető mindent megtesz a zavartalan és biztonságos működés érdekében. Naponta figyelik az előírásokat, változásokat, hiszen első a gyermekek és a családok védelme.

Nagy figyelmet fordítanak a megfelelő higiéniára és a fertőtlenítésre. A főépület és a hat apartmanház maximum nyolcvan férőhely befogadására alkalmas. Nyáron az apartmanokat légkondicionálóval teszik komfortossá, ami rendelkezik konyhával és fürdőszobával.

A szálláshely a napközis táboroktól, a céges és szabadtéri rendezvényeknek is megfelelő helyszínéül szolgálhat. Egész évben tökéletes helyszíne lehet baráti főzéssel egybekötött összejöveteleknek, sőt családi programoknak, csapatépítő tréningeknek vagy kerékpáros túrák pihenőhelyének is tökéletes.

A pázsitos, fás területen szabadtéri programokat is lehet tartani, hiszen a kertben a játszótéren, a mini focipályán, a tágas, füves területen közösségi foglalkozásokat is lehet szervezni. A kerti grillkemencében, a kiépített bogrács- és szalonnasütő helyek a régi idők tábortűz élményére emlékeztetnek – tájékoztatott Takács M. István, a Szerencsi Városüzemeltető Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A Simai Ifjúsági Tábor és Vendégház csodás zempléni, csendes környezetben egész évben várja vendégeit!

Bővebb információk: www.simaivendeghaz.hu

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.