Aktuális

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság március 10-én a közelgő nemzeti ünnepünkhöz kötődő Szabad Sajtó Napja alkalmából sajtóreggelire hívta meg médiapartnereit.

A kötetlen beszélgetésre – amit a március 15-ei Magyar Sajtó Napja alkalmához igazítottak – a rendőrséggel partneri kapcsolatban álló médiatartalom-szolgáltatókat várták. A megjelenteket Janasóczki Attila alezredes, a főkapitányság szóvivője köszöntötte, aki egyben háláját is kifejezte a sajtó megjelent képviselőinek az együttműködésért.

A szóvivő ezt követően rövid tájékoztatást adott a főkapitányság tavalyi kommunikációs feladatairól és jövőbeli terveiről. Az alezredes hangsúlyozta, hogy egyre kevesebb sajtótájékoztatót fognak tartani, hiszen a mai felgyorsult világban az online hírközlés már sokkal praktikusabb, ezért ők is ebbe az irányba mozdulnak el.

(Czinege László dandártábornok, vármegyei főkapitány köszönetet mondott a sajtónak a gördülékeny együttműködésért. Fotó: Nagy István / Szerencsi Hírek)

Czinege László dandártábornok, vármegyei főkapitány emléklap átadása kíséretében szintén köszönetét fejezte ki a sajtósoknak, majd röviden azok számára, akik esetleg nem ismernék bemutatta a kapitányságvezetőket – köztük Keresztesi Jánost, a Szerencsi Rendőrkapitányság vezetőjét – és közvetlen kollégáit.

Czinege László korábban a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője volt, akit 2022. július 1-jei hatállyal neveztek ki a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság élére. A dandártábornok érdeklődésünkre elmondta, hogy folytatja elődje dr. Kiss Attila vezérőrnagy által megkezdett munkát. A fő cél továbbra is a lakosság biztonságérzetének növelése.

Az esemény hátralevő része kötetlen beszélgetéssel telt.

(Borítókép: Janasóczki Attila alezredes, a főkapitányság szóvivője röviden ismertette az elmúlt év kommunikációs feladatairól. Fotó: Nagy István / Szerencsi Hírek)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.