Aktuális

Kunder Péter, a Szer-Szoft Kft. tulajdonosa egy komplett számítógépet adományozott október 4-én a Szántó J. Endre Egyesített Szociális és Egészségügyi Intézet (ESZEI) részére.

Dr. Bobkó Géza, az ESZEI igazgató főorvosa a Szerencsi Hírek kérdésére elmondta, hogy éves szinten mintegy félmillió forintot költenek informatikai fejlesztésre és karbantartásra. Az utóbbi hét évben kifejezetten számítógépek korszerűsítésére kiírt pályázat nem volt, így ezeket saját forrásból voltak kénytelenek megoldani. „Minden támogatásnak örülünk. A felajánlott számítógép a fizioterápiai szakrendelésen fog szolgálatot teljesíteni” – mondta az igazgató főorvos. Hozzátette, Kunder Péter 1995-től nyújt folyamatos ingyenes szakmai támogatást az ESZEI rendszergazdájának, amiért rendkívül hálásak.

Kunder Péter és dr. Bobkó Géza az átadáson. Fotó: Nagy István

Kunder Péter érdeklődésünkre elmondta, hogy az elmúlt időszakban többször is felkereste az ESZEI szakrendeléseit, ahol minden esetben elégedett volt az ott dolgozó orvosokkal és asszisztensekkel. A továbbiakban nem csak szakmai támogatást szeretne nyújtani, hanem kézzel fogható informatikai készülékekkel is patronálni akarja az egészségügyi intézményt, hogy továbbra is magas színvonalon folytassák a szakrendeléseket. A számítógép értéke közel negyedmillió forint.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.