×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Oktober/20191008_kezilabda

Kézilabda

Az Alsózsolcai KSC együttesét fogadták a Szerencs VSE kézilabdázói október 6-án a Kulcsár Anita Sportcsarnokban.

A szerencsi lányok jól kezdték a találkozót, már az elején megszerezték a vezetést. Az első félidőben egyértelműen a szerencsi lányok domináltak, jól felépített támadásokkal és pontos passzokkal hamar áttörték a vendégcsapat védelmét, aminek eredményeképpen már az első félidőben sok gólt szereztek.

A második félidőben az Alsózsolcaiak is magasabb fokozatra kapcsoltak, ám a szerencsiek rendezett védelmén csak nehezen jutottak át. A szerencsi lányok magabiztosan fejezték be a mérkőzést, mindvégig megtartva a vezetést. A végeredmény: Szerencs VSE – Alsózsolcai KSC, 35 – 22.

Katona Krisztina a szerencsiek edzője érdeklődésünkre elmondta, hogy erősebb mérkőzésre számított. – Úgy gondolom, hogy mi egészen jó napot fogtunk ki, ellenben az ellenféllel, akik elég rossz passzban voltak, szerintem ettől sokkal jobban is tudtak volna játszani. Szerencsére nekünk most minden összejött.

{gallery}cikkek/2019/Oktober/20191008_kezilabda{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.