×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Oktober/20191018_kezilabda

Kézilabda

Izgalmas és akciókban gazdag mérkőzést láthatott az, aki október 18-án kilátogatott a Kulcsár Anita Sportcsarnokba. A szerencsi kézilabdás lányok a rutinos Tiszaújvárosi SC csapatát fogadták.

A szerencsi lányok már a mérkőzés elején a vendégcsapat tudtára adták, hogy fiatalságuk ellenére ne számítsanak könnyű játékra. Az első félidőben a csapatok fej-fej mellett haladtak a gólok számában. A játékosok 16-16 eredménynél mentek pihenőre.

A második játékrészben is sokáig folytatódott a kiegyenlített mérkőzés, azonban a szerencsieknek a mérkőzés hajrájában sikerült egy rövid időre a vendégcsapat fölé kerekedni, és egy stabil 3 pontos előnyt kialakítani. A mérkőzés végeredménye: Szerencs VSE – Tiszaújvárosi SC, 29 – 26. Katona Krisztina a szerencsiek edzője érdeklődésünkre elmondta, hogy a taktika terén az egyszerűséget választották, semmit nem bonyolítottak túl.

A következő mérkőzés október 20-án hazai pályán lesz. A szerencsi lányok továbbra is veretlenek és magabiztosan 8 ponttal vezetik a tabellát.

{gallery}cikkek/2019/Oktober/20191018_kezilabda{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.