×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/November/20191120_kezilabda

Kézilabda

Bravúros végjátékban nyert Szerencs a november 17-ei kézilabda mérkőzésen. A szerencsi lányok hazai pályán a Miskolci VSC csapatát fogadták.

A mérkőzést egyértelműen a vendégcsapat kezdte jobban, gyors és pontos gólokkal hamar megszerezték a vezetést. A szerencsi lányok az első félidőben sok hibát elkövettek, ami a szünetre egy 5 gólos hátrányt eredményezett. A második félidőben azonban mintha kicserélték volna a szerencsi csapatot, nyoma sem volt a kezdeti nehézségeknek.

A szerencsi lányok folyamatosan behozták a lemaradásukat és a mérkőzés végére már át is vették a vezetést. Az utolsó percekben a csapatok fej-fej mellett haladtak, lehetetlen volt megjósolni a végeredményt. Mind a két csapat erőn felül teljesített. A hajrát azonban a szerencsieknek sikerült jobban elkapni így, ha csak egy góllal is, de sikerült megnyerni a mérkőzést.

A végeredmény Szerencs VSE – Miskolci VSC, 26-25. A szerencsi lányok továbbra is veretlenek.

Katona Krisztina a szerencsiek edzője érdeklődésünkre elmondta, hogy egy igen nehéz mérkőzésen vannak túl. – Az első félidő nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, de a második játékrészben azt kértem a lányoktól, hogy ne az eredményjelző táblát nézzük, ne a kapott gólokat számoljuk, hanem a feladatra és mérkőzésre összpontosítsunk. Úgy gondolom a mérkőzés végére mi jobban megőriztük a higgadtságunkat, ami sokat segített nekünk. Maximálisan gratulálok a Miskolciaknak, mert egy igen erős, fiatal csapat, remekül játszottak.

{gallery}cikkek/2019/November/20191120_kezilabda{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.