Közérdekű

Az Észak-Magyarországi régió településein élő lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának biztosítása tárgyú, Szerencs települést is érintő projekt keretében az ivóvízellátás időszakos szüneteltetése várható.

 

Kandó Kálmán út, MÁV-telep, Malomtanya utca, Keleti Ipartelep

A csomópont építési munkálatok ideje alatt – 7 és 17 óra között – egy-egy utca vízszolgáltatásból történő kizárására kerül sor. Az üzemszünet ideje alatt vízszállító tartálykocsival, víztároló tartály közterületen történő elhelyezésével biztosítjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelő mennyiségű ivóvizet.
Javasoljuk továbbá, hogy a kizárást megelőzően vételezzenek és tároljanak a vízhiányos időszak alatt szükségleteiket kielégítő mennyiségű ivóvizet.

A vízszolgáltatás helyreállítását követően előfordulhat a víz rövid ideig tartó elszíneződése, zavarosodása, mely esztétikailag kifogásolható, de az egészségre nem ártalmas. A zavaros víz a kerti csap, illetve a mosogató, vagy fürdőszoba csapjának rövid ideig tartó megnyitásával távozik a rendszerből – olvasható a Borsodvíz Zrt felhívásában.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.