Közérdekű

A rendőrség „Házhoz megyünk” elnevezéssel országos megelőző-vagyonvédelmi projektet indított.

A projekt célja a vagyonbiztonság növelése érdekében olyan közös tájékoztató kampány indítása, amely hiteles forrásból, szakértőktől származó információk közreadásával segíti a lakosságot a veszélyhelyzetek elkerülése, valamint a megfelelő vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában, továbbá növelni hivatott az állampolgárok önvédelmi képességét.

A segítő jellegű tájékoztató átadása és ezzel egyidejűleg az állampolgárok közvetlen elérése érdekében információs pont került felállításra, melynek helyszíne a Szerencs Gyár út 40. szám alatt található Tesco Áruház. Az információs pont nyitva tartási ideje az alább megjelölt napokon 14.00-16.00 óráig:

- 2016. szeptember 1-2. (csütörtök-péntek) - Megnyitó szeptember 1-jén!
- 2016. október 6-7. (csütörtök-péntek)
- 2016. november 3-4. (csütörtök-péntek)
- 2016. december 1-2. (csütörtök-péntek)

A projekt első napján (szeptember 1-én) a Bike-safe program keretében lehetőség nyílik arra, hogy kerékpárjukat egy a rendőrség számára  hozzáférhető biztonságos adatbázisban díjmentesen regisztrálják. (www.bikesafe.hu)A bűncselekmények megelőzése, illetve az áldozattá válás elkerülése érdekében a tájékoztató jellegű információk átadására, valamint a bűncselekmények megakadályozására hivatott védekezést elősegítő eszközök bemutatására szeretettel várunk minden érdeklődő állampolgárt! Szerencsi Rendőrkapitányság

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.