Közérdekű

A hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló szerencsi fiatalok felsőoktatásban való részvételének elősegítése érdekében Szerencs Város Önkormányzata csatlakozik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2017. évi fordulójához, költségvetésében biztosítja a támogatás forrását és kiírja a pályázatot.

 

Felhívjuk a felsőoktatási hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdő szerencsi fiatalok figyelmét arra, hogy a pályázattal kapcsolatos bővebb információkat a www.emet.gov.hu internetes oldalon találják.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges. Ennek keretében a pályázók maguk rögzítik személyes adataikat, majd az elektronikusan kitöltött, kinyomtatott és aláírt pályázati űrlapon nyújthatják be kérelmüket az önkormányzathoz. A pályázat csak a kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázat benyújtásának határideje: 2016. november 8.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.