Közérdekű

Ivóvízhálózat-tisztítási és fertőtlenítési munkákat végeznek 2016. november 2-4. között Szerencs egyes területein, amely az ivóvízellátás időszakos szüneteltetésével jár.

A Borsodvíz Zrt. közleménye: Felhasználói tájékoztató az ivóvízellátás időszakos szüneteltetéséről mechanikai hálózattisztítási és fertőtlenítési munkálatok miatt. Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Borsodvíz Zrt. előre ütemezett hálózat karbantartási munkálatokat végez Szerencs településen, melynek keretében a vízhálózat csővezetékeinek mechanikai (szivacstöltettel történő) tisztítására, mosatására, fertőtlenítésére kerül sor.

A munkafolyamat csak a közműves vízellátás időszakos vízkorlátozása mellett végezhető el. A munkálatok ideje alatt az alábbiakban felsorolt napokon – 8 és 18 óra között – egy-egy utcában, településrészen időszakos vízhiány, illetve víznyomáscsökkenés léphet fel:

2016. november 2-án (szerdán) a részleges vízhiány az alábbi utcákat érinti:
Ondi út (Kossuth út – Rákóczi út közötti rész), Posta út, Jókai út, Gyár út (Jókai út – Bajcsy-Zsilinszky út közötti rész), Zrínyi út

2016. november 3-án (csütörtökön) a részleges vízhiány az alábbi utcákat érinti:
Rákóczi út (Széchenyi köztől a Kandó Kálmán útig), Kandó Kálmán út, MÁV telep, Keleti Ipartelep

2016. november 4-én (pénteken) a részleges vízhiány az alábbi utcákat érinti:
Bástya út, Bástya köz, Arad út, Gyár út (Bástya út – Arad út közötti rész), Huszárvár utca (Bástya út – Jókai út közötti rész)

Felhívjuk Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy a munkálatok ideje alatt az érintett területeken a teljes vízhálózat nyomás alatt lesz, de tilos a vízvételezés és az ingatlanon belüli vízhasználat, mivel akkor a szennyezett víz saját belső hálózatba terelődik, a vízgépészeti szerelvények, berendezések károsodhatnak. Az így keletkezett károkért a Borsodvíz Zrt. felelősséget nem vállal. Az üzemszünet ideje alatt vízszállító tartálykocsival, víztároló tartály közterületen történő elhelyezésével biztosítjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelő mennyiségű ivóvizet. Javasoljuk továbbá, hogy a kizárást megelőzően vételezzenek és tároljanak a vízhiányos időszak alatt szükségleteiket kielégítő mennyiségű ivóvizet.

A vízhálózat újbóli üzembe helyezését 1-1 munkaszakasz elkészültével a Borsodvíz Zrt. folyamatosan végzi, így 18 óra után is még előfordulhat a víz rövid ideig tartó elszíneződése, zavarosodása, mely esztétikailag kifogásolható, de az egészségre nem ártalmas. A zavaros víz a kerti csap, illetve a mosogató, vagy fürdőszoba csapjának rövid ideig tartó megnyitásával távozik a rendszerből. A munkálatok jellegéből adódóan elkerülhetetlen kellemetlenségekért elnézésüket, és egyben megértő türelmüket kérjük.

A munkálatok elhúzódása miatti változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználókat.

Hiba-és panaszbejelentő ügyfélszolgálatok elérhetőségei:

3910 Tokaj, Csokonai u. 2. Tel.: +36/47-352-322
3900 Szerencs, Kisvásártér 14. Tel.: +36/47-361-664

Borsodvíz Zrt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.