Közérdekű

Ivóvízhálózat-tisztítási és fertőtlenítési munkákat végeznek 2016. november 7-11. között Szerencs egyes területein, amely az ivóvízellátás időszakos szüneteltetésével jár.

A Borsodvíz Zrt. közleménye:

Felhasználói tájékoztató az ivóvízellátás időszakos szüneteltetéséről mechanikai hálózattisztítási és fertőtlenítési munkálatok miatt.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Borsodvíz Zrt. előre ütemezett hálózat karbantartási munkálatokat végez Szerencs településen, melynek keretében a vízhálózat csővezetékeinek mechanikai (szivacstöltettel történő) tisztítására, mosatására, fertőtlenítésére kerül sor. A munkafolyamat csak a közműves vízellátás időszakos vízkorlátozása mellett végezhető el. A munkálatok ideje alatt az alábbiakban felsorolt napokon – 8 és 18 óra között – egy-egy utcában, településrészen időszakos vízhiány, illetve víznyomáscsökkenés léphet fel:

2016. november 7-én (hétfőn) a részleges vízhiány az alábbi területet érinti:

Keleti Ipartelep

2016. november 8-án (kedden) a részleges vízhiány az alábbi utcákat érinti:

Keleti Ipartelep, Malom tanya

2016. november 9-én (szerdán) a részleges vízhiány az alábbi utcákat érinti:

Keleti Ipartelep, Malom tanya, Szennyvíztelep, Kazinczy utca, Arany János utca, Ady Endre utca, József Attila utca, Dobó Katica út

2016. november 10-11-én (csütörtökön-pénteken) a részleges vízhiány az alábbi utcákat érinti:

Szennyvíztelep, Kazinczy utca, Arany János utca, Ady Endre utca, József Attila utca, Dobó Katica út

Felhívjuk Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy a munkálatok ideje alatt az érintett területeken a teljes vízhálózat nyomás alatt lesz, de tilos a vízvételezés és az ingatlanon belüli vízhasználat, mivel akkor a szennyezett víz saját belső hálózatba terelődik, a vízgépészeti szerelvények, berendezések károsodhatnak. Az így keletkezett károkért a Borsodvíz Zrt. felelősséget nem vállal.

Az üzemszünet ideje alatt vízszállító tartálykocsival, víztároló tartály közterületen történő elhelyezésével biztosítjuk a jogszabályi előírásoknak megfelelő mennyiségű ivóvizet.
Javasoljuk továbbá, hogy a kizárást megelőzően vételezzenek és tároljanak a vízhiányos időszak alatt szükségleteiket kielégítő mennyiségű ivóvizet.A vízhálózat újbóli üzembe helyezését 1-1 munkaszakasz elkészültével a Borsodvíz Zrt. folyamatosan végzi, így 18 óra után is még előfordulhat a víz rövid ideig tartó elszíneződése, zavarosodása, mely esztétikailag kifogásolható, de az egészségre nem ártalmas.

A zavaros víz a kerti csap, illetve a mosogató, vagy fürdőszoba csapjának rövid ideig tartó megnyitásával távozik a rendszerből.

A munkálatok jellegéből adódóan elkerülhetetlen kellemetlenségekért elnézésüket, és egyben megértő türelmüket kérjük.

A munkálatok elhúzódása miatti változásokról folyamatosan tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználókat.

Hiba-és panaszbejelentő ügyfélszolgálatok elérhetőségei:

- 3910 Tokaj, Csokonai u. 2. Tel.: +36/47-352-322
- 3900 Szerencs, Kisvásártér 14. Tel.: +36/47-361-664

Borsodvíz Zrt.

 

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.