Közérdekű

Jelentkezzen Ön is a Szerencsi Vállalkozók Adatbázisába! Szerencs Város Önkormányzata számára fontos a kapcsolattartás a helyi vállalkozásokkal, ezért rendszeres időközönként szervez olyan programokat, amelyekre a Szerencsen tevékenykedő cégeket, egyéni vállalkozókat hívja és várja (fórumok, előadások, vállalkozói köszöntés, stb.), valamint e-mailben juttat el programajánlókat, figyelemfelhívásokat, hasznos információkat azoknak, akik korábban rendelkezésre bocsátották e-mail címüket.

2020 évtől kezdődően az adótitok és a személyes adatok védelmét biztosító jogszabályok előírásait is figyelembe véve, – a hivatalos adóhatósági leveleket kivéve – csak azoknak a szerencsi cégeknek, vállalkozóknak áll módunkban a rendezvényekre személyre szóló meghívót, ill. az adózással össze nem függő értesítéseket, tájékoztatókat küldeni, akik önkéntesen megadják elérhetőségi adataikat, és írásos hozzájárulásukat adják adataik kezeléséhez.

A fenti cél érdekében létrehozunk egy vállalkozói adatbázist, amely teljesen független a Szerencsi Polgármesteri Hivatal Adóügyi Osztályán vezetett adózói nyilvántartástól. Az új adatbázist kizárólag marketing és rendezvényszervezési célokra kívánjuk használni, más szervezetnek, személynek nem adjuk át. Aki nem szerepel 2020. március 31-et követően az adatbázisban, annak sajnos nem áll módunkban meghívókat, értesítéseket küldeni mindaddig, amíg nem kéri felvételét az adatbázisba.

Felhívom figyelmét, hogy a Szerencsi Vállalkozó Adatbázisba történő jelentkezés nem helyettesíti vagy pótolja a hivatalos szervek felé történő kötelező adatszolgáltatást vagy adatváltozás-bejelentést (NAV, Adóügyi Osztály, kormányhivatal, cégbíróság, stb.)

A regisztrációs űrlapot papír alapon a jelenleg rendelkezésre álló címlistáink alapján eljuttatjuk a vállalkozóknak. Ezen felül elérhető, pár perc alatt kitölthető és azonnal beküldhető elektronikus formában a www.szerencs.hu honlapon. Ugyanitt letölthető, majd kinyomtatás után kézzel is kitölthető az űrlap. A papír alapon kitöltött űrlapot kérjük, hogy beszkennelve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy személyesen, illetve postai úton a Szerencsi Polgármesteri

Hivatalba szíveskedjenek eljuttatni.

Adatkezelési tájékoztató. Regisztráció. Jegyzői levél. Online Regisztráció

Üdvözlettel:
Dr. Barva Attila
Szerencs város jegyzője

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.