Közérdekű

Minden év januárjában a Szerencsi Polgármesteri Hivatal összeállítja a város eseménynaptárát, amelyben az önkormányzati intézmények programjai mellett helyet kapnak az iskolák rendezvényei, az egyházak, civil szervezetek eseményei, sőt a magánkezdeményezésű közösségi programok is.

A rendezvénynaptár elkészítésének az a célja, hogy a városban szervezett eseményekről az intézményeknek, civil szervezeteknek, a sajtónak, és rajtuk keresztül Szerencs lakosságának tájékoztatást adjanak, hiszen az eseménynaptár felkerül a város honlapjára, ahol folyamatosan nyomon követhetik az érdeklődők az aktuális programokat.

Az önkormányzat kéri a rendezvények szervezőit, hogy a 2020. évre tervezett, közérdeklődésre számot tartó programokról, közösségi megmozdulásokról nyújtsanak tájékoztatást a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a Szerencsi Polgármesteri Hivatalnak küldött levélben (3900 Szerencs, Rákóczi út 89.). További információ az eseménynaptárral kapcsolatban a 06 20 219-33-09 telefonszámon kérhető.

Ha még nincs meg a tervezett rendezvény végleges időpontja, akkor az év során bármikor örömmel fogadják a programajánlókat a fenti címeken.

Forrás: Szerencs.hu

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.