Közérdekű

A Szerencsi Hírek tegnap megjelent lapszámában tévesen jelent meg a Tesco áruház módosított nyitvatartási ideje. Vasárnap reggel 8 és 18 óra között várják a vásárlólat az áruházban.

A koronavírus-járványra történő tekintettel április 2-től változik a Tesco áruházak nyitvatartási ideje. A szerencsi üzlet hétfőtől-péntekig 6-20 óráig, szombaton szintén 6-20 óráig, vasárnap 8-18 óráig fogadja a vásárlókat. A március 28-tól hatályos kormányrendelet alapján a 65 évet betöltött személyek reggel 9 és 12 óra között látogathatják az élelmiszerboltokat, piacokat, gyógyszertárakat, drogáriákat.

Ennek értelmében áruházakban ebben az idősávban csak az alkalmazottak és idősebb vásárlók tartózkodhatnak. Kérik a vásárlókat, hogy saját és családjuk érdekében a korlátozást tartsák be. 

Az áruházakban szigorúan betartják a Nemzeti Népegészségügy Központ higiéniai ajánlásait az egészségmegőrzés érdekében, ezért felhívják a vevők figyelmét, hogy kerüljék az arc és száj érintését, valamint köhögéskor, tüsszentéskor használjanak zsebkendőt. Ezen kívül vásárlás közben be kell tartani az ajánlott kettő méter távolságot egymástól és kollégáiktól.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.