Közérdekű

Az elmúlt hetekben Szerencs polgármestereként határozatokat hoztam, intézkedéseket tettem a koronavírus-járvány terjedésének lassítására, a lakosság egészségének a megőrzése érdekében. Erről a napi munkáról folyamatosan, naprakészen tájékoztatom városunk lakóit, mert meggyőződésem, hogy ebben a küzdelemben is csak együtt lehetünk hatékonya.

Április 7-én közleményben tudattam, hogy egy esetben Szerencsen is felmerült a fertőzés gyanúja, az illetékes hatóságok a szigorú eljárási rend szerint végzik a munkájukat. A város polgármesterként hivatalos tájékoztatást még nem kaptam az esetről, amiért Borsod-Abaúj-Zemplén Megye kormánymegbízottjához -mint a megyei operatív törzs vezetőjéhez- fordultam.

Amint megérkezik hozzám a hiteles információ, annak a tartalmát késlekedés nélkül közlöm a lakossággal. Addig is arra kérem Önöket, hogy szóban és írásban egyaránt kerüljék az esettel összefüggő megalapozatlan információk terjesztését, mert ez alkalmas lehet a pánikkeltésre, a lakosság nyugalmának a megzavarására.

Bízom megértésükben és a további együttműködésükben, egyúttal arra kérem Önöket, hogy töltsék otthonukban a húsvéti ünnepet és vigyázzunk egymásra!

(Forrás: Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere)

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.