Labdarúgás

A B.A.Z. megyei II. Kelet U-19-es labdarugó bajnokság idei győztese a Szerencs VSE U19-es csapata. A szerencsi gárda az első helyen végzett, összesen 48 ponttal. Megelőzték a Sárospataki TC-t, Abaújszántói VSE-t, Pácin SE-t, Taktaharkány SE-t, Gönc VSE-t, Mezőzombor FC-t, Karcsai LSE-t, Tiszaladány KSIE-t és a Telkibánya ASE-t. Az ifjú titánok 18 mérkőzésből 16-ot megnyertek és több mint 100 gólt lőttek. A legtöbb találatot Cziczer Máté szerezte, aki összesen 28-szor talált az ellenfél hálójába.

Az ünnepélyes díjátadóra június 30-án került sor a szerencsi önkormányzat tanácstermében. A sportolókat Nyiri Tibor polgármester köszöntötte, aki beszédében a csapat fontosságára hívta fel a figyelmet. „Törekedjetek mindig arra, hogy a másikkal együttműködjetek, még akkor is, ha nem szimpatikus. Ti ezt megtettétek, hiszen csapatként küzdöttetek, együtt harcoltatok és nem maradt el a jutalom. Azt kívánom nektek, hogy ezt a szemléletet az életben, a munkahelyen is alkalmazzátok, mert ha összefogunk akkor messzebbre jutunk és erősebbek vagyunk” – mondta a városvezető.

Mudri Mihály a csapat edzője köszöntőjében hangsúlyozta, hogy az elmúlt években nem csak a játékosok, de ő maga is sokat fejlődött. „Büszkén elmondhatom, hogy az utóbbi két év szinte tökéletes volt. Az elmúlt időszakban olyan teljesítmény nyújtottatok amire okkal lehettek büszkék. Örülök annak, hogy olyan játékosok kerültek ki a kezem alól, akik folyamatosan fejlődtek, erősödtek” – mondta az edző, aki a következő szezont már egy másik sportegyesületben folytatja. A beszédeket követően Nyiri Tibor mindenkivel személyesen fogott kezet, gratulált, majd átnyújtotta az érmeket és okleveleket.

Játékosok: Tóth Milán, Mudri Soma, Jámbor Soma, Maczó Bence, Kovács Máté, Takács Máté, Béni Szilárd, Bodnár Zoltán, Szabó Zsombor, Jaczkó Milán, Hugya Zsolt, Vadászi Gábor, Hódi Balázs, Szatmári Máté, Szilvási Gergő, Dányi Brendon, Dányi Gábor, Levik Boldizsár, Cziczer Máté, Dienes Tamás, Szőke Bence, Kiss Levente, Timár Botond Zoltán, Buri Szebasztián, Jäger Máté, Szabó Roland. A gárda edzője: Mudri Mihály

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.