×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/December/20181218_hernadnemeti

Megye

Adventi kézműves vásárt és családi napot tartott Hernádnémetiben a református egyházközség december 9-én. A felekezet Szentgyörgyi Sámuel Gyülekezeti Házában szülők, nagyszülők készítettek mézeskalácsokat, süteményeket a gyermekeknek, a közönséget kóstolóval lepték meg a szerencsi Bonbon Kft. munkatársai.

A megjelenteket Koncz Ferenc országgyűlési képviselő is köszöntötte szombat délelőtt, jó kívánságait kifejezve a felkészülési időszakra és karácsonyra. Brosch Andrea a program egyik szervezője elmondta, igyekeztek hangulatossá tenni a napot, sok-sok ünnepkörhöz kapcsolódó ének hangzott el Földesiné Kántor Mária és Bobkó Gyula református lelkészek vezetésével, majd a Jófej Hópehely gyermekkoncertjének, és a Kiss Kata Zenekar produkciójának örülhettek a vendégek.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2018/December/20181218_hernadnemeti{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.