×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2018/December/20181218_halmaj

Megye

Halmaj település háromszázhatvanöt, hatvanadik életévét betöltött polgárát köszöntötték december 14-én pénteken, az idősek napja alkalmából.

Az eseményen Koncz Ferenc országgyűlési képviselő hangsúlyozta, hogy az ünnepeltek építették azt a jelent, amelyben élünk, a lelkiismeret is diktálja, hogy köszönetet mondjunk ezért feléjük, hogy segítő kezet nyújtsunk számukra és nem csak az idősek világnapján, de mindig, ha úgy látjuk, érezzük, arra szükségük van.

Tóth József polgármester arról adott tájékoztatást, hogy az önkormányzat ötezer forintos támogatásban részesítette a szépkorúakat, a kulturális műsorokon kívül estebéd, sőt egy-egy ingyenes tombolajegy várta őket, az értékes ajándéktárgyakon kívül kisorsoltak egy választási malacot - fődíjként.

A programon gyertyagyújtással emlékeztek a község idén elhunyt tizenkilenc polgárára, majd külön köszöntötték a hölgyek közül a kilencvenhét esztendős Aszalós Imrénét, illetve a kilencvenegy éves Fehér Józsefet, Lukács Sándort, Hegedűs Bertalant -, a település legidősebbjeit, továbbá a hatvanadik házassági évfordulóját ünneplő Fehér Józsefet és feleségét, Reiman Lászlót és feleségét, Farkas Lászlót és feleségét.
A szépkorúak ünnepén hangulatot fokozó műsort adott a Dupla KáVé.

Forrás: SfL

{gallery}cikkek/2018/December/20181218_halmaj{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.