Oktatás - Nevelés

A Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium november 12-én a középiskolai felvételi megírásához kínál segítséget nyolcadik osztályos tanulóknak matematika, magyar és angol nyelv tantárgyakból.

A gimnázium felhívása:

Kedves Nyolcadikos Diákok!

Szerencs és vonzáskörzetének iskoláiban tanuló Nyolcadikos Diákokhoz szólunk. A szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium és Szakgimnázium a sikeres központi felvételi megírásához kínál nektek segítséget. 2016. november 12-én (szombaton) 9 órakor tarjuk első foglalkozásunkat matematika, magyar és angol nyelv tantárgyakból.
Grátiszként kínáljuk játékos informatikai foglalkozásainkat alsóbb évfolyamosoknak is (6-7-8. osztályos tanulók), melyeken ízelítőt kaphattok programozásból, és megismerkedhettek iskolánk hálózati rendszerével. Ezek az alkalmak 2016. nov. 9-ei (szerda) indulással 14.30-tól 16 óráig tartanak.

Felvételi előkészítőnkre szeretettel várjuk a nyolcadikos diákokat, a játékos informatikai foglalkozásokra pedig az érdeklődő tanulókat! Javasoljuk, éljetek a felkínált lehetőségekkel!

Gazdóf Miklósné
igazgatóhelyettes

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.