Oktatás - Nevelés

A szikszói Szent Márton Katolikus Gimnázium november 23-án rendezte meg hagyományos régiós és határon túli, középiskolásoknak meghirdetett szavalóversenyét a szeretet témakörében.

A Bocskai István Katolikus Gimnáziumot Juhász Vince 10. A osztályos tanuló képviselte, aki a kiemelkedő 2. helyezést szerezte meg. Felkészítő tanára Gazdóf Miklósné volt. A Jedlik Ányos Tudományos Ismeretterjesztő Társaság november 24-én rendezte meg idegen nyelvű szavalóversenyét a B-A-Z megye középiskolás diákjai számára a miskolci Zrínyi Ilona Gimnáziumban.

Juhász Vince

A versenyen angol, német és francia nyelven előadott verssel lehetett indulni, amelynek a témája ebben a tanévben az „Ünnepek jegyében” fogalmazódott meg. A Bocskai István Katolikus Gimnázium tanulói az idén is elismerésre méltó eredményt értek el: német nyelvből Kiss Kamilla 11. H osztályos tanuló III. helyezést, angol nyelvből Török Róbert 11. H osztályos tanuló IV. helyezést és Burkus Lilla 9. H osztályos diáklány a megérdemelt V. helyet szerezte meg. A tanulókat Pajuf Izabella, Jurák Józsefné és Novákné Váradi Judit készítette fel. Köszönjük a tanulók és a kollégák lelkiismeretes munkáját!

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.