Oktatás - Nevelés

A Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár idén is sikeresen pályázott az Erzsébet tábor megszervezésére, így két turnusban összesen 52 diák számára biztosítanak színes programokat.

Tamásné Szabó Klára a Szerencsi Művelődési Központ és Könyvtár bibliotékájának vezetője érdeklődésünkre elmondta nagyon örül, hogy az ország legnagyobb táboroztatási programjában vehetnek részt. A tábort mindkét turnus számára ugyanazon megadott témakörök mentén bonyolítják le. „Az első napon ismerkedünk, ilyenkor főként társasjátékkal játszunk, majd a hét folyamán ugrálóvár, állatsimogatás, rajzverseny, jóga és kirándulás színesíti a programot” – mondta Tamásné Szabó Klára.

Látogatás a Bekecsi Lovastanyán - Fotó: Nagy István/Szerencsi Hírek

Hozzátette, a gyerekek mellett a szülőknek is kedvez a tábor, hiszen ilyenkor nekik is alkalmuk nyílik a kikapcsolódásra. Tamásné Szabó Klára hangsúlyozta, hogy a diákokra nagyon vigyáznak, igyekeznek tartalmas és változatos szórakozási lehetőséget biztosítani, ügyelnek a napi négy étkezésre és a pihenésre is.

Szerkesztőségünk ottjártakor a gyerekek éppen a Bekecsi Lovastanyán kirándultak, ahol többek között lovagolhattak, csónakázhattak és közelről is megszemlélhették az állatokat.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.