Az SZVSE elmúlt 30 évében az úszó szakosztály a legfiatalabb, amit a tanuszoda átadását követően 2006-ban alapítottak, de már a következő években szép sikereket értek el. Az alábbi összefoglalóban Kiss Attila szakosztályvezető és Rábainé Végh Anett oktató volt a segítségünkre.

A különböző távokon több mint tízezer amatőr és profi sportoló vett részt a július 22-ről másnapra halasztott 41. Lidl Balaton-átúszáson.

A Szerencs VSE úszói február 4-én Miskolcra látogattak, hogy részt vegyenek a diákolimpia megyei döntőjén. A versenyt a Kemény Dénes Városi Sportuszodában tartották ahová a körzeti bajnokokat várták.

Szerencs Város Sportegyesületének úszószakosztálya szeptember 27-28-án rendezte meg a XIII. 24 órás úszás tömegsport rendezvényt.

Szerencs Város Sportegyesülete tizennegyedik alkalommal rendezett amatőr úszóversenyt május 11-én a Városi Tanuszodában.

Október 13-án került megrendezésre a 2018. évi B.-A.-Z. Megyei Úszóbajnokság harmadik fordulója, a Valkó László Emlékverseny Szerencsen, a Városi Tanuszodában.

12. alkalommal rendezték meg a Szerencs Kupa Úszóversenyt május 20-án a Városi Tanuszodában. Nyiri Tibor alpolgármester, az SZVSE elnöke köszöntötte a megjelenteket, megjegyezve, hogy minden sportágban fontos az utánpótlás, az úszásban is, hiszen olimpiai sikereink nagy számban köszönhetőek az úszóknak.

A Református Iskolák Országos Úszóversenyét rendezték meg április 15-én és 16-án Mezőtúron. Városunkat Váczi Kira és Fige Bálint képviselte. Több mint 300 fő vett részt a versenyen, ahol profi, igazolt versenyzők között álltak helyt a szerencsi diákok.

További cikkeink …

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.