Úszás

Szerencs Város Sportegyesületének úszószakosztálya szeptember 27-28-án rendezte meg a XIII. 24 órás úszás tömegsport rendezvényt.

Az esemény célja a sportág népszerűsítése valamint az úszósport iránt elkötelezett személyek, családok és közösségek kapcsolatteremtésének elősegítése. Idén 96-an vettek rész a 24 órás úszáson, akik összesen 248 kilométert úsztak le egy nap alatt.

A legjobb egyéni teljesítményeket külön jutalmazták a szervezők. A lányok közül 30 perc alatt legtöbbet leúszó résztvevő Lukács Zsófi volt, aki 1750 métert teljesített, a fiúk közül pedig Petrusovics Máté 2050 méterrel bizonyult a legeredményesebbnek.

Egy nap alatt a leghosszabb távot a lányok között a mezőkövesdi Németh Anna úszta le ő 9000 métert úszott 180 perc alatt a fiúk közül pedig a szerencsi Koromházi Máté 11600 métert úszott le 225 perc alatt. Az emléklapokat Nyiri Tibor polgármester nyújtotta át a résztvevőknek. Kiss Attila az úszószakosztály vezetője kiemelte, hogy jövőre is megrendezik ezt a közösségformáló sporteseményt.

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.