×

Értesítés

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/cikkek/2019/Majus/20190515_uszoverseny

Úszás

Szerencs Város Sportegyesülete tizennegyedik alkalommal rendezett amatőr úszóversenyt május 11-én a Városi Tanuszodában.

A verseny azzal a céllal rendezték meg, hogy népszerűsítse a sportágat, valamint, hogy versenyzési lehetőséget biztosítson a gyermek és ifjúsági korú úszóknak. Az eseményt Nyiri Tibor polgármester nyitotta meg, aki kiemelte, hogy Magyarország egyik sikersportja az úszás és nagy öröm, hogy Szerencsen is egyre többen választják ezt a mozgásformát.

A beszédet követően kezdetét vette a megmérettetés több kategóriában. Közel 100 versenyző érkezett városunkba azért, hogy megmutassa úszó tehetségét. A szerencsi csapat összesen 28 arany 22 ezüst és 11 bronzéremmel lett gazdagabb.

A torna legeredményesebb fiú versenyzője a szerencsi Lénárt Zalán lett, a legeredményesebb hazai lány indulónak Kazsik Csenge, Lukács Zsófi és Espák Hanna bizonyult, a hazai fiúk közül pedig Gulyás Márton is szép sikereket ért el.

{gallery}cikkek/2019/Majus/20190515_uszoverseny{/gallery}

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.