×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 49

Az Országos Mentőszolgálat szerencsi mentőállomása 2016. május 10-én 10 és 15 óra között nyílt napot rendez a szerencsi mentőállomáson (Szerencs, Malom u. 9.) a mentők napja alkalmából. Az érdeklődők megismerkedhetnek a mentőszolgálat munkájával, a munka során alkalmazott eszközökkel.

Szerencs Város Önkormányzata minden érdeklődőt szeretettel vár az 1605. április 17-20. között Szerencsen megtartott fejedelemválasztó országgyűlés évfordulója alkalmából szervezett SZERENCS VÁROS NAPJA ünnepi programjaira és kísérőrendezvényeire.

A bükki füvesember, Szabó Gyuri bácsi tart előadást 2016. április 12-én 17 órától Szerencsen, a Rákóczi-várban. A gyógynövény és könyvárusítással egybekötött programra belépőjegyek elővételben kaphatók a Galéria Kávézóban és a szálloda recepcióján.

 

Bálint Ágnes: Mazsola és Tádé című zenés bábjátékát láthatja a közönség 2016. április 17-én (vasárnap) 11 órától a szerencsi Rákóczi-várban. A programra belépőjegyek elővételben kaphatók a szálloda recepcióján.

Retro diszkóba várja a bulizni vágyókat 2016. április 1-jén a Szerencsi Művelődési Központ. A 20 órától kezdődő program sztárvendége a rádiós DJ legenda, B. Tóth László lesz. Az eseményre belépőjegyek csak elővételben vásárolhatók a Szerencsi Művelődési Központban (Rákóczi-vár).

II. Rákóczi Ferenc születésének 340. évfordulója alkalmából rendeznek megemlékezést és koszorúzást Szerencsen 2016. március 30-án, szerdán 14 órától a Rákóczi út és Ságvári utca kereszteződésében található szobornál. Az eseményen Koncz Ferenc polgármester mondja el ünnepi gondolatait.

A szerencsi görög katolikus templomban, március 22-én 16 órától rendezik meg az idei húsvéti hangversenyt. A hagyományos programon fellép a Bocskai István Katolikus Gimnázium énekkara, a Hegyalja Pedagógus Kórus, a Kisboldogasszony Kórus, a Rákóczi Zsigmond Református Általános Iskola énekkara, a Református Gyülekezeti Kórus és a Szerencsi Férfikar. A hangversenyt Koncz Ferenc polgármester nyitja meg, majd Csejoszki Szabolcs görög katolikus parókus mondja el ünnepi gondolatait.

Szerencs Város Önkormányzata megemlékezéseket és koszorúzásokat rendez 2016. március 11-15. között az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából, melyekre minden érdeklődőt tisztelettel meghívnak.

Megemlékezést tartanak a szerencsiek a cukorgyár bezárásának nyolcadik évfordulóján, 2016. március 10-én 15 órától a Cukorgyári Emlékparkban. Az eseményen Koncz Ferenc polgármester mond beszédet, közreműködik a Szerencsi Férfikar.

További cikkeink...

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.